flexx kredit

Економија

ФЛЕКС КРЕДИТ и оваа година се закити со статуетка за значаен придонес и поддршка на децата штитеници на СОС Детско село

А1он
СОС Детско село и нашата компанија се повеќе од семејство, сите нивни приказни се навистина емотивни, секое дете со своја приказна која доколку секоја компанија