finansisko razuznavanje

Македонија

Трендафилов очекува пресуди до крај на годината за истраги за перење пари

А1он
Директорот на Управата за финансиско разузнавање Блажо Трендафилов очекува до крајот на годинава да има кривични пријави и пресуди за некои од предметите за перење