exit

Магазин

Егзит се откажува

А1он
Годинашниот јубилеен 20. Егзит на Петроварадинската тврдина во Нови Сад, Србија, дефинитивно нема да се одржи. Ова го објавија организаторите на интернет-страницата на фестивалот, нагласувајќи
Култура

Прва награда за фотографот Боро Рудиќ за книгата „EXIT“ на фестивал во Стразбур

А1он
Македонскиот фотограф Боро Рудиќ за фотомонографијата „EXIT“ jа освои првата награда во делот за издаваштво на PhotоExpo Rendez-vous Image – фестивал на фотографии и книги