elem

Економија

Демант на Владата за продажбата на ЕЛЕМ

А1он
Владата демантира дека го продава ЕЛЕМ. Станува збор за неточна информација. Процесот на докапитализација на ЕЛЕМ подразбира дека стратешкиот инвеститор кој би бил избран на