el cheka

Македонија

Обвинителство ќе постапува за „бомбите“ на Ел Чека

А1он
Основното јавно обвинителство достави кривична пријава до кичевското обвинителство против лицето „Ел Чека“ кој на социјалните мрежи од минатата недела секојдневно објавува нелегално прислушувани разговори