dujovski

Македонија

Дујовски: Треба да се зборува за отворени кампањи за тоа дали граѓаните имаат потреба од оружје

А1он
Последните случувања во соседна Србија каде малолетник пред два дена со пиштол уби и повреди соученици и 21-годишно момче со пиштол уби и рани повеќе