domne

Македонија

Предвремени избори и усвојување на предлозите на партијата за економијата бара Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

А1он
ВМРО-ДПМНЕ смета дека оваа влада ја донесе државата во девастирачка состојба каде најглавните проблеми на граѓаните се инфлацијата, растечката сиромаштија, скапата струја, ниските плати и
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е вплеткан во уцените и изнудувањето на милионски износи

А1он
Европа да реагира за криминалната реалност што се случува во Македонија, порача претседателката на асоцијацијата на жени во Европската народна партија, Дорис Пак, вели ВМРО-ДПМНЕ