diogradbi

Македонија

Георгиески: За секоја дива градба ќе се постапува соодветно

А1он
Проблемот со дивоизградените објекти во Охрид е напластуван со години наназад, а последен пат нивно отстранување имаше во 2003 и 2004 година, смета градоначалникот на