dimitrov

Македонија

Димитров: На Груевски му одговара збрка затоа што со рацете е длабоко во медот

А1он
Дека мешаницата околу фалсификуваните лични карти е пропаганден трик на власта за да се отргне вниманието од аферит во кои се вплеткани владејачките функционери, смета