carina

Економија

Откриена измама во Царина: Подметнати 43 милиони лажни акцизни маркички

А1он
Откриена е голема измама во царина. 43 милиони неоригинални акцизни маркички, фирмата производител се обидела да и ги подметне на Царинската управа. Според анализите во