bro

Македонија

Студентите трчаат за зграда, а раководството на ФИНКИ за барака реакција на Бирото за развој на образованието

А1он
Бирото за развој на образованието повторно реагира на барањето на ФИНКИ , факултетот да биде сместен во баракити каде што сега функционира БРО. Вчера со
Регион

(ВИДЕО) Им сечеле глави на кучиња и ги замрзнувале: Страшни снимки од прифатилиште за животни во Србија

А1он
Мртви кучиња во замрзнувач, кучиња без глави, и кучиња кои воопшто не треба да бидат во прифатилиштето, вчера се пронајдени во Градското прифатилиште за напуштени