brick

Магазин

Brick Bar, Brick Eat и Four дел од новогодишната кампања организирана од СОС детско село – Место со срце

А1он
Оваа година Brick Bar, Brick Eat и FOUR ќе бидат дел од хуманата мисија наречена „место со срце“ чија цел е топол дом и грижа