blago

Македонија

Граѓаните на Македонија јадат најмногу благо во регионот

А1он
Граѓаните на Северна Македонија јадат најмногу благо во регионот, а се позиционирани високо и на европската листа, покажува анализата за потрошувачката на шеќер по земји