azilanti Brisel

Македонија

Утре расправа за проблемот со лажните азиланти од западен Балкан

А1он
Министрите за внатрешни работи на земјите членки на ЕУ утре ќе разговараат во Луксембург за проблемот со лажните азиланти и суспензија на „Белиот  Шенген“ за