ato

Македонија

Заев – Пленковиќ: Успехот на Северна Македонија е израз на реформите

А1он
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев на маргините на состанокот на лидерите на НАТО по повод 70 годишнината од постоењето на Алијансата