asocijacija

Видео Македонија

(ВИДЕО) Асоцијацијата на компаниите за достава на пратки почна со работа: Борба со нелојалната конкуренција е главна цел

Орце Костов
Започна со работа Асоцијацијата за дистрибуција и достава на разни добра и услуги која ќе ги претставува интересите на поштенските оператори, но и ќе им