antikorupciska delovna koalicija

Македонија

Вицепремиерот Николовски ќе претседава со Антикорупциската деловна коалиција, направена по холандски терк

А1он
Вицепремиерот задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, денеска беше назначен за претседавач на Антикорупциската деловна коалиција за