aneta simevska dimoska

Македонија

Владата ја разреши директорката на Државниот пазарен инспекторат Анета Симеска-Димоска, нов директор е Горан Трајковски

А1он
Владата го назначи Горан Трајковски за нов в.д директор на Државниот пазарен инспекторат. Претходно, Владата ја разреши досегашната директорка на инспекторатот, Анета Симеска Димоска. „Новиот