andrija mandic

Регион

„Дан“: Мандиќ најверојатно ќе биде кандидат на Демократскиот фронт за претседател на Црна Гора

А1он
Претседателот на Нова српска демократија и еден од лидерите на Демократскиот фронт, Андрија Мандиќ, најверојатно ќе биде кандидат на коалицијата за претседател на Црна Гора