ajfon

Магазин

„Блумберг“: Епл работи на свој самостоен сателитски систем

А1он
Компанијата Епл има тим со статус „тајно и доверливо“, кој работи на сателитска технологија со којашто производителот на Ајфон би можел да ја користи за
Економија

„Епл“ може да го пресели производството на АјФон од Кина

А1он
„Епл“ ја разгледува можноста за преселување на производството на телефоните АјФон од Кина, ако увозните давачки на САД достигнат 25 отсто. Засега, компанијата чека да