4 juli

Регион

Честитки од косовските лидери за Денот на независноста на САД

А1он
Голем број државни и политички лидери, како и повеќе јавни личности во Косово, денеска упатија честитки до Соединетите Американски Држави по повод нивниот празник, Денот