Заокружи сметка во Нептун и донирај за сигурна иднина на младите без родителска грижа

Од:

Денес, 01 Декември 2022 година започнува најновата хуманитарна кампања на Нептун Македонија и СОС Детско село.

Нептун продолжува статешки и континуирано да ја поддржува работата на СОС Детско село заедно со своите потрошувачи овој пат со цел да обезбедат сигурна иднина на младите без родителска грижа.

Секој купувач во НЕПТУН продавниците во периодот од 01 декември до 31 декември 2022 година ќе можат да се приклучат во семејството поддржувачи на СОС Детско село преку иновативен начин на донирање. Секој купувач ќе може да ја заокружи својата сметка на каса и да донира за СОС Детско село со износ по свој избор во рамките на сметката.

Ги покануваме сите купувачи на Нептун заедно да овозможиме сигурна иднина на младите без родителска грижа и да менуваме животи на децата без родители и родителска грижа поддржани од СОС Детско село.

ПР Текст

Би можело да ве интересира

„Нептун Македонија“ – Вештачка интелигенција за унапредување на своите услуги и продажбата

„Нептун“ слави 30 години со голема роденденска наградна игра

Голем Gaming настан во НЕПТУН

Ана Ололовска

Хуманитарна кампања на Нептун Македонија: Заокружи сметка и донирај за СОС Детско село

Ана Ололовска

Марко Матераци за НЕПТУН Македонија

„Singles’ Day – Само ДЕНЕС!” – голема акција на Нептун Македонија

Ана Ололовска