zito luks

Економија

„Жито Лукс“ се правда: Зборот Македонија е избришан поради унифицирање на името на фирмата дома и во странство

Маја Илиевска-Пачемска
Бришењето на зборот Македонија од Статутот на „Жито Лукс“ што ги разгневи купувачите кои повикаа на бојкот на производите, од компанијата за „А1он“ велат дека
Економија

„Жито Лукс“ ја избриша Македонија од Статутот, купувачите најавија бојкот на производите до банкрот на компанијата

Маја Илиевска-Пачемска
Тивка војна и најави за бојкот на производите од „Жито Лукс“ од синоќа се шират на социјалните мрежи откако беше објавен документ со кој од