tech

Свет

Вирусот „Флејм” го запали блискиот Исток

А1он
Руските експерти го открија вирусот „Флејм“ кој зарази голем број комјутери на блискиот Исток. Научниците од најпознатата компанијата за антивируси „Касперски лаб” тврдат дека се