t-mobile

Економија

Телеком од денеска ги обедини Т-Мобиле и Т-Хоме

А1он
Брендовите Т-Мобиле и Т-Хоме згаснуваат. Од денеска целото портфолио ќе се нуди преку единствениот бренд Телеком. Фиксната, мобилната телефонија, интернетот и телевизијата ќе бидат за
Економија

Македонски телеком и Т-Мобиле од 1. јули ќе станат една компанија

А1он
Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија од 1. јули официјално ќе станат една компанија. Одлуката, како што информираа од компанијата, е донесена на денешното Собрание на
Економија

Телеком и Т-Мобиле со пад на приходи од говорни услуги, раст на интернет и IPTV сегментот

А1он
Резултатите за работењето на Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија за првата половина од годинава покажуваат продолжување на  трендот на пораст во интернет и IPTV сегментот,
Економија

Македонски телеком и Т-Мобиле на водечката позиција и во третиот квартал од годината

А1он
Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија ја задржаа водечката позиција на пазарот и во третиот квартал од годинава, покажуваат консолидираните финансиски резултати согласно меѓународните стандарди за