strazbur

Свет

Србија, Лихтенштајн и Хрватска со најмногу претставки до Европскиот суд за човекови права во 2012

А1он
Србија, Лихтенштајн и Хрватска се трите држави кои поднеле најголем број претставки до Европскиот суд за човекови права во Стразбур во 2012 година, се наведува
Македонија

Богданов: Изјавата на поранешен министер за внатрешни работи клучен доказ за пресудата за Ел Масри

А1он
Република Македонија ќе му ја исплати оштетата на Калед Ел Масри според пресудата на Европскиот суд за човекови права во Стразбур. Ова го изјави за