sovet na evropa

Свет

Пролетна сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа

А1он
Функционирањето на демократските институции во Турција ќе биде во фокусот на пролетната пленарна сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) што ќе се