skype

Свет

Обединетите Арапски Емирапи го блокираа пристапот до Скајп

А1он
Обединетите Арапски Емирати (ОАР) го забранија Скајп, соопшти компанијата, која е во сопственост на „Мајкрософт“. – Нашата веб-страница и услуги се блокирани од интернет-провајдерите во
Магазин

„Мајкрософт“ се здружи со Бе-Ем-Ве за воведување Скајп во автомобилите

А1он
„Мајкрософт“ и Бе-Ем-Ве го проширија своето партнерство за да овозможат користење на Скајп во автомобилите со АјДрајв систем на германската компанија. Бе-Ем-Ве е еден од