reklami

Македонија

На што одат народните пари?

А1он
Најновата владина кампања изработена од „Република“ за промоција на туризмот предизвика лавина негативни реакции на социјалните мрежи. Претставувањето на келнерите, таксистите и домаќините како „ендемските