pravo

Македонија

ВИДЕО: 30 странски адвокати во Скопје на дебата за правда во јавното здравство

А1он
Македонија доцни во однос на воспоставување на програми кои се поддржани од Владата и од државата и кои најсоодветно би одговориле на потребите на луѓето
Македонија

Од декемвриската сесија правосудниот испит ќе се полага електронски

А1он
Министерството за правда ги известува сите кандидати дека правосудниот испит во декемвриската сесија ќе се полага во електронска форма. Овој систем на полагање започнува да