polovni vozila

Економија

Танасоски: Уредбата за увоз на возила засега не се менува, забелешките ќе се анализираат

А1он
Уредбата за увоз на автомобили која стапи во сила од 1 јануари годинава и предвидува посебен данок за возилата врз основа на еколошка компонента засега
Економија

Увозници на половни возила ги изнесоа своите забелешки за Законот за данок на моторни возила

А1он
Дел од увозниците на половни возила денеска пред претставниците на Царинската управа, ги изнесоа своите забелешки во однос првичната примена на Законот за данок на