politicka kriza

Свет

Политичката пристрасност ја уништува вербата на луѓето во новинарството

А1он
Њујорк Пост – Њујорк Лара Логан, поранешен дописник на „60 минути“, минатата недела предизвика раздвиженост кога, на подкаст насловен „Мајк Дроп“ рече дека премногу луѓе
Регион

Делегација на Европарламентот во посета на Тирана

А1он
По најновото заострување на политичката криза во Албанија, откако опозицијата одлучи да се откаже од пратеничките мандати, во Тирана следната недела ќе допатува делегација на
Македонија

(ВИДЕО) Граѓанското општество бара директно учество во преговорите за излез од кризата и демократизација на Македонија

А1он
Граѓанските иницијативи поднесоа писмо до Делегацијата на ЕУ во Македонија, амбасадата на САД и четирите партии потписнички на договорот од Пржино преку кое бараат диектно