performans

Култура

Перформансот „Драга Републико“ со премиера на 26 септември во зградата на Централната пошта

А1он
Перформансот „Драга Републико“ премиерно ќе биде изведен на 26 септември (недела) во 19.30 часот во зградата на Централната пошта во Скопје по што во 21.30