monika seles

Спорт

Пред точно 28 години еден пореметен Германец се обиде да ја убие Моника Селеш на тениски терен

А1он
Пред 28 години на денешен ден се случи нападот што засекогаш го смени светот на тенисот, кога тогашната југословенска тенисерка Моника Селеш беше прободена со