kompanija

Економија

Јунајтед Груп постигна договор за продажба на својата мобилна инфраструктура на компанијата Тавал

А1он
Водечката телекомуникациска и медиумска компанија Јунајтед Груп која нуди широка лепеза на услуги во Југоисточна Европа, постигна договор за продажба на 100% од својата мобилна