kiro urdin

Култура

Изложба на Киро Урдин во Букурешт

А1он
По неодамнешниот успешен настап во галеријата „Амадлози ” на Африканскиот центар за културно наследство во Мајами во Флорида, со изложбата „Предци”, македонскиот мултимедијален уметник Киро