kirilov

Свет

Кирилов: САД спроведуваат биолошки истражувања

САД спроведуваат биолошки истражувања при тоа кршат низа безбедносни прописи и насоки за ракување на патогени микроорганизми, изјави командантот на руските трупи за атомска, биолошка