hasani

Македонија

Оставките на Филипче и Хасани се доставени до премиерот и архивирани

А1он
Оставките на министерот за здравство Венко Филипче и неговиот заменик Илир Хасани се доставени до премиерот и се архивирани. Содржината на оставките не отстапува од