generalno sobranie na on

Свет

Лавина од реакции по потпишувањето на протоколот со Русија: Ова е обид да се дисциплинира Србија

А1он
Потпишувањето на дипломатскиот протокол меѓу Србија и Русија, на крајот од Генералното собрание на ОН во Њујорк, предизвика лавина од рекции, како на Западот, така