fokus

Македонија

ФОКУС: „Жито Вардар“ тоне во финансиска криза – за свињите ресани за луѓето откази

А1он
Новиот број на Фокус донесува: Политички гаф – Државниот врв го преспа денот на холокаустот Дачиќ пречекан со црвен килим и со воени поче­сти „Жито
Македонија

ФОКУС: Дали скулптурите на покривот на МНР губат рамнотежа?

А1он
Новиот број на фокус донесува: Екологистите предупредуваат на опасностите за охридското езеро Дали скулптурите на покривот на МНР губат рамно­тежа? Страотна трагедија во Прилепско –