dzenifer garner

Магазин

Методот на воспитување на Џенифер Гарнер

Мајката на три деца, 46-годишната актерката Џенифер Гарнер, има интересна техника на воспитување која одлучи да ја сподели со светот. Омилената холивудска актерка, инаку поранешна