Domino’s pizza

Економија

Американски „Доминос пица“ ја затвори и последната продавница откако не ги убеди Италијаните во нивните пици

А1он
По седум години откако започна со работа во Милано, американскиот ланец Domino’s pizza ја напушти Италија, откако не успеа да ги придобие Италијанците. Гигантот на