d festival

Магазин

Распродаден Д Фестивал, беспрекорна организација и почитување на протоколот

А1он
Распродадено издание на единствната летна авантура кај нас – Д Фестивал, кој се одржа во саботата, на главната бина во Дојран. Организаторите, „Пасворд продукција“ информираат
Магазин

„Д Фестивал“ посветен на домашната музичка сцена

А1он
На главната бина „Паркинг Гранит“ во Дојран, вечер од 19 часот почнува „Д Фестивал“, годинава насловен „Д фестивал и пријателите“ и целосно посветен на домашната