буџет

Економија

Од јануари нема да се чека согласност од Финансии за вработување во администрација

Измените на Законот за Буџет кои стапуваат на сила на почетокот на следната година, сите министерства, јавни претпријатија, јавно-приватни субјекти и сите друштва кои се
Македонија

(ВО ЖИВО) Тензична атмосфера во Собрание – СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ со различни ставови, Џафери смирува

Кристијан Ландов
Последениот ден од расправата за ребаланс на буџетот, донесе бурни реакции во собраниската сала. Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ имаат спротивни ставови во однос на