bela ajkula

Свет

(ВИДЕО) Секунди ја делеле од смрт: Жена во последен момент се спаси од огромна бела ајкула

А1он
Една жена сакала да влезе во водата за да нурне. Таа била на помал брод и се подготвила за нуркање. Ставила перки, маска и почнала