basket

Спорт

Баскет Кам организатор на завршниот турнир за кошаркарки до 16 години

А1он
Кошаркарскиот клуб Баскет Кам од Македонска Каменица претстојниот викенд ќе биде организатор на завршниот турнир за кошаркарки во возрасната категорија до 16 години, објави МКФ.
Спорт

Голем спортски хепенинг – „3х3“ баскет турнир и многу забава на едно место

А1он
Во организација на Здружението „3х3“ кое е дел од Македонската кошаркарска федерација од 1 до 3 јуни ќе стартува премиерната баскет лига во Македонија. Настанот