Полицијата објави фотографии на убијците на српскиот ММА борец Стефан Савиќ

Од:

Српскиот репрезентативец и ММА борец Стефан Савиќ беше брутално убиен на 25 февруари, а припадниците на полицијата веќе ги идентификува осомничените.

Се трага по двајца осомничени Василије Гачевиќ (23) и Марко Даничиќ (23).

Двајцата осомничени се фудбалери, а според податоците на интернет, Марко Даничиќ настапува за српскиот клуб „Бели орли“ од Торонто, Канада.

Марко е роден во Загреб, Хрватска, но се уште не се знае зошто бил во Белград.

Според Информер, Василије Гачевиќ настапува во првиот состав на фудбалскиот клуб Црвена звезда Мали Мокри Луг.