patris evra

Спорт

Евра проговори за расизмот во француската репрезентација

А1он
Една од легендите на француската репрезентација – Патрис Евра, отворено зборува за расизмот што владее во селекцијата на „петлите“. Евра призна дека значителен дел доаѓа