Општина Прилеп со придружба на полиција наплаќа по 50 денари паркинг на влезот на градот

Од:

Педесет денари за паркинг се наплќаат на трите влеза на градот Прилеп од страна на општината за манифестацијата Пивофест.

Во придружба на луѓето кои што наплаќаат паркинг на влезовите на градот стои и полиција.

Вечерва на Пивофест во Прилеп настапува српската ѕвезда Жељко Јоксимовиќ.

Виктор Јованов