„Макфакс“ нуди значителна награда за снимка од инцидентот со полицајката

Од:

Редакцијата на „Макфакс“ на секој што ќе достави или испрати снимка од инцидентот што се случи со полицајката и членот на ДУИ, Бекир Асани, ќе му даде значителна награда.

Овој потег е поради потребата на јавноста да ја знае вистината и поради сомнежот што се појави по официјалната верзија на МВР.

Контакт: [email protected]